Video

Ai hyri në kafazin ku ishin tre Pitonët më të rrezikshëm dhe e lejoi njërin prej tyre që ta kafshonte por.. (Video)

Shumë njerëz ruajnë si kafshë shtëpiake lloje të ndryshme kafshësh të rrezikshme. Jay Brewer është njeriu i cili si kafshë shtëpiake kishte 3 Pitonë në shtëpinë e tij. Ai hyri me vetdëshirë në kafazin ku ishin tre Pitonët më të rrezikshëm dhe e lejoi njërin prej tyre që ta kafshonte …

Artikulli i plotë »
error: