Arkivat e etiketimeve video

URGJENT! Mundësia më e lehtë e Shqiptarve për të punuar në Gjermani (Video)

URGJENT! Mundësia më e lehtë e Shqiptarve për të punuar në Gjermani…Të interesuarit për këtë lloj aftësimi kanë mundësi të aplikojnë në disa drejtime. Për krejt këto profile ka mjaft të interesuar. Kjo pasi kandidatët u nxitën nga fakti që mund të punësohen jashtë Kosovës, Shqipërisë, dhe Maqedonisë, lajmin e …

Artikulli i plotë »
error: